Titi`s Hovar 2010-08-18


Tjohoo!!
Idag har jag varit på shopping i Tenhult.. En massa skor åter igen i lager.. .  Hmm Letade sådanna dära klips men tyvärr hade inte Fredrik det hemma , men fick ena goda tips från honom, så nu ska här inhandlas Bygg material innan helgen så jag kan skruva ihop Titis hovar i helgen. .

Som sagt så har jag idag bara skott Titis fram Hovar(bak blir till helgen)
Men tagit före och efter bilder för skoj skull för att kunna se förändringen under ett års tid. . . 
Nu är titi Skodd me Sverigemodellen Mustas nollor fram samt Kilsulor så får vi se om det ändra sej längre fram. .

Här kommer  lite bilder på alla fyra men det är framhovarna jag skott idag . . .

Framhov  vänsterBåda framhovarBåda fram från sidanVänster hov färdig skoddHöger bakhovFramhovar bakifrån

Midget Impressed HSV (tror jag hon heter)

Kallas Titi

Tjingeling och på återseende


Hovslageriet




På Jobbfronten har det varit lite mycket det senaste, pga mycket ändringar och kunder som inte får som dom vill. Tyvärr Måste säga att jag har helt Bomstopp för nya kunder fortfarande då dom här 8 veckorna inte har gått runt. . 

Som det ser ut just nu så kommer jag inte att ta in nya kunder då jag redan har fullt. .

Har haft otroligt mycket Hovbölder juli och aug månad. . På tanke att jag inte haft en enda under året så dyker alla upp nu denne period. .  mysko  . . Kanske hovböldstider??? Hmmm

I morgon ska jag och min kollega sko ihop..Två gånger på sommaren skor vi ihop och i morgon är det sista gången för i år. .
 Jätte kul att jobba ihop.
Mycket som hänt under året kan man dela Me honom via hans erfarenheter under 3 dagar så skor vi ungefär 70 st. hästar. .

Måste bara säga att det är jätte kul att får träffa så många kollegor och byta erfarenheter. . Träffade två st. kollegor i förra veckan och jätte kul att kunna prata och byta lite kunskap. . Mer sånt för mej, ABSOLUT. .  Jätte kul. .  Tråkigt me dom Hovslagarna som bara pratar SKIT. . Hästar finns det gott om och man förblir kollegor och inte konkurrenter. .  Ingen är bättre än den andre för hovslageriet är ett Hantverk och alla gör på sitt sätt. .

Så ni Hovslagare som pratar skit , dra nått gammalt över er. . . .

Vi ses. .


Western Allsvenskan över för detta året!!!



Ett kanon år för mej och westernridningen. .  Chappe och jag har gjort stora framsteg. . Är Super nöjd me hela sommaren. . Haft jätte kul. . Tacka helar laget Lingonbrudarna samt Grubblaran (KBWR) för hur trevliga helger som helst . Slöinge, Fristad och sist och inte minst High Chaparall. . .

Tränar redan nu inför nästa årets Western Allsvenskan. .  BUSKUL ju. . .

För er som inte vet om så har jag fått hem en ny familjemedlem . . Titi är ett Appaloosa sto som jag ska har lite som ett expriment (laga bakhovar om det går) Ni kommer att få följa henne här på Bloggen. . kommer ta för och efter bilder under ett års tid ..
Kommer skriva lite mera om Titi då jag har fått mera info om henne samt så ska foton komma upp här. . .
Vill tacka Helene för att hon gett henne till mej (Finns inga ord på hur gla jag e). . Ska vårda och sköta om henne så gott jag kan. . 

Var på high Chaparall igår med Maken och hejade på Moster Ingegerds Godingar(vännerna Johanna,Karin och kusinen Ingela)..Tog en massa kort . ..Nästa år vill jag oxå vara med på Ranch Team Challange. .  . . Satsar stenhårt på att vara me på så mycket det bara går. . 


RSS 2.0